کتاب میکروبیولوژی شیر و فرآورده‌های لبنی

نکات برگزیده مطلب
  • مؤلفان: مسعود نجف‌نجفی، حسن نخچیان
  • ناشر: پژوهش توس
  • زبان: فارسی
  • سال چاپ: 1383
  • نوبت چاپ: 1
  • تیراژ: 2050 نسخه
  • تعداد صفحات: 192
  • قطع و نوع جلد: وزیری (شومیز)

این نوشتار با توجه به اهمیت فوق‌العاده شیر در تغذیه انسان، اطلاعاتی را در خصوص میکروب شناسی شیر و فرآورده‌های لبنی در بر دارد. کتاب حاضر عناوینی از این قبیل را شامل می شود: مروری بر میکروبیولوژی عمومی انواع فرآورده های شیری روش های نگهداری شیر و محصولات لبنی انواع میکروارگانیسم های موجود در شیر و فرآورده های لبنی فرآورده های لبنی تخمیری …

pegah.ir/b/955
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا