کتاب میکروبیولوژی شیر و فرآوردههای لبنی
- مؤلفان: مسعود نجفنجفی، حسن نخچیان
- ناشر: پژوهش توس
- زبان: فارسی
- سال چاپ: 1383
- نوبت چاپ: 1
- تیراژ: 2050 نسخه
- تعداد صفحات: 192
- قطع و نوع جلد: وزیری (شومیز)
این نوشتار با توجه به اهمیت فوقالعاده شیر در تغذیه انسان، اطلاعاتی را در خصوص میکروب شناسی شیر و فرآوردههای لبنی در بر دارد. کتاب حاضر عناوینی از این قبیل را شامل می شود: مروری بر میکروبیولوژی عمومی انواع فرآورده های شیری روش های نگهداری شیر و محصولات لبنی انواع میکروارگانیسم های موجود در شیر و فرآورده های لبنی فرآورده های لبنی تخمیری …
pegah.ir/b/955
سلام لطف می کنید این کتابو به واتساپ من بفرستید۰۹۱۷۹۳۲۶۱۵۵
به دلیل رعایت حق انتشار لینک سفارش در مطلب گذاشته شد. لطفا از این طریق اقدام کنید.