شیر و فرآورده‌های آن

نکات برگزیده مطلب
  • مولف: گیتی کریم
  • ناشر: انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران
  • زبان: فارسی
  • تاریخ انتشار: 1374
  • تیراژ: 3000 نسخه

کتاب شیر و فرآورده‌های آن، اطلاعات سودمند و موثری در اختیار تمامی کسانی که به نحوی با صنایع شیر در ارتباط هستند قرار می‌دهد. مطالب کتاب، در قالبی ساده و روان تهیه شده است.
این کتاب، دارای بیست فصل است که شامل مطالب مربوط به شناخت شیر، جمع آوری آن، روش‌های سالم‌سازی، روش‌های تهیه و تولید فرآورده‌های شیر و تولید فرعی آن است.
در معادل‌سازی واژگان سعی شده تا جایی که امکان دارد معادل‌های فارسی جایگزین اصطلاحات انگلیسی شود.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/2183
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا