تولید شیر و فرآوری آن
- ویرایش و گردآوری: اسداله تیموری یانسری
- ناشر: انتشارات آوای مسیح
- زبان: فارسی
- تاریخ انتشار: 1385
- تیراژ: 2000 نسخه
- تعداد صفحات: 665
امروزه، مصرف شیر و فرآوردههای آن بهعنوان یکی از شاخصهای توسعه جوامع انسانی بیان میشود.
تحقیقات مستمر در مورد فرآوردههای لبنی نشان داده است که همبستگی بالایی بین این فرآوردهها و سطح سلامتی افراد جامعه به لحاظ کارایی و ضریب هوشی، میزان ابتلا به بیماری عفونی و تنظیم فعالیتهای متابولیکی بدن وجود دارد.
این کتاب در ۲۷ فصل و با هدف تبیین جدیدترین مسائل موضوعی در چرخه شیر، اعم از تولید تا فرآوری و مصرف تدوین شده است.
امید است تلاشهایی چنین در راستای بهبود الگوی مصرف غذا در کشور و فرهنگسازی به منظور افزایش سرانه مصرف شیر جامعه موثر واقع شود.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران