صنایع شیر ایران (پگاه) از همون روزی که برای اولین بار در ایران، شیر رایگان به مدارس ارسال کرد،
تا همین الان پیشتاز مسئولیتهای اجتماعی بوده و هیچ گاه اولویتش کسب درآمد بیشتر به هر قیمتی نبود.
همیشه سلامتی مردم و تولید محصولات سلامت محور در اولویتش بوده و هست.
این شرکت همیشه ایجاد اشتغال و توسعه صنعت غذایی در ایران رو هدف اصلیش میدونه.
آخرین چهارشنبه ماه سپتامبر هر سال از سوی سازمان جهانی غذا (فائو ) روز جهانی شیر مدرسه نامگذاری شده است.…
بیشتر بخوانیدکره یکی از فرآوردههای شیر و از نظر چربی بسیار غنی است. مواد دیگری نیز در کره وجود دارد که…
بیشتر بخوانیدکتاب حاضر با همکاری فائو بهرشته تحریر درآمده و در تالیف آن از مشورتهای سازمان بهداشت و صندوق بین المللی…
بیشتر بخوانیدکتاب حاضر با همکاری کارگروه کمیته ملی شیر مدارس ایران، به چاپ رسیده است. در بخش اول این کتاب ویژگیهای…
بیشتر بخوانیدجوشاندن مستقیم شیر به مدت طولانی موجب کاهش ارزش غذایی آن تا اندازه زیادی میشود. همچنین رسوب و پوسته سطحی…
بیشتر بخوانیدصنایع شیر ایران در راستای توسعه و گسترش علم صنعت شیر، تا کنون اقدام به چاپ چندین کتاب علمی کرده…
بیشتر بخوانیدورم پستان در گاوها توسط باکتریها ایجاد شده و سبب واکنش التهابی در پستان این حیوان میشود. این کتاب در…
بیشتر بخوانیدصنعت دامپروری در ایران دارای اهمیت بالایی است.این بخش به عنوان پشتوانه اقتصادی بخشهای دیگر اقتصاد کشور نیز محسوب می…
بیشتر بخوانیدماست یک غذای عالی برای ورزشکاران است، زیرا سرشار از پروتئین است و کلسیم موجود در آن برای استحکام استخوان…
بیشتر بخوانید