شیر و فرآورده‌های آن در تغذیه انسان

نکات برگزیده مطلب
  • ترجمه: عباس فرخنده
  • ناشر: انتشارات میهن
  • تعداد صفحات: 96

کتاب حاضر با همکاری فائو به‌رشته تحریر درآمده و در تالیف آن از مشورت‌های سازمان بهداشت و صندوق بین المللی کودکان سازمان ملل استفاده شده است.
این کتاب وضع اطلاعات را در زمان تهیه خود منعکس می‌سازد، ممکن است با گذشت زمان پیشرفت اطلاعات علمی و فنی و تحول روش‌های عملی استفاده از شیر و مشتقات آن در تغذیه انسان بعضی از مطالب آن را تغییر دهد.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/2023
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا