ارزش غذایی شیر و فرآورده‌های آن

نکات برگزیده مطلب
  • مولف: فرهاد فرهنودی
  • ناشر: انتشارات اسرار دانش
  • زبان: فارسی
  • تاریخ انتشار: 1383
  • تیراژ: 3000 نسخه
  • تعداد صفحات: 278

صنایع شیر ایران در راستای توسعه و گسترش علم صنعت شیر، تا کنون اقدام به چاپ چندین کتاب علمی کرده است و کتاب حاضر یکی از این نمونه‌هاست.
در این کتاب سعی شده جنبه‌های مختلف تغذیه‌ای و ارزش غذایی فرآورده‌های شیری برای خوانندگان با استفاده از آخرین یافته‌های علمی بیان شود.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/2019
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا