ارزش غذایی شیر و فرآوردههای آن
- مولف: فرهاد فرهنودی
- ناشر: انتشارات اسرار دانش
- زبان: فارسی
- تاریخ انتشار: 1383
- تیراژ: 3000 نسخه
- تعداد صفحات: 278
صنایع شیر ایران در راستای توسعه و گسترش علم صنعت شیر، تا کنون اقدام به چاپ چندین کتاب علمی کرده است و کتاب حاضر یکی از این نمونههاست.
در این کتاب سعی شده جنبههای مختلف تغذیهای و ارزش غذایی فرآوردههای شیری برای خوانندگان با استفاده از آخرین یافتههای علمی بیان شود.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران