صنایع شیر ایران (پگاه) از همون روزی که برای اولین بار در ایران، شیر رایگان به مدارس ارسال کرد،
تا همین الان پیشتاز مسئولیتهای اجتماعی بوده و هیچ گاه اولویتش کسب درآمد بیشتر به هر قیمتی نبود.
همیشه سلامتی مردم و تولید محصولات سلامت محور در اولویتش بوده و هست.
این شرکت همیشه ایجاد اشتغال و توسعه صنعت غذایی در ایران رو هدف اصلیش میدونه.
امروزه اهمیت وجود شیر و فرآوردههای آن در سبد غذایی خانواده بر کسی پوشیده نیست و بدون شک برای دستیابی…
بیشتر بخوانیددر این کتاب سعی شده است کلیه مطالب مهم در کیفیت شیرخام به رشته تحریر درآورده شود. همچنین، علاوه بر…
بیشتر بخوانیدهدف این کتاب فراهم آوردن اطلاعات کلی و قابل درک از مسایل کیفی شیر و یاری رساندن و ارائه راهحل…
بیشتر بخوانیدامروزه شیر و فرآوردههای آن در میان چهار گروه اصلی سبد غذایی، مهمترین و اصلیترین تامین کننده ی مواد مورد…
بیشتر بخوانیدکتابی را که پیش رو دارید گنجینهای کوچک از دانش و یافته ای علمی در مورد شیر و فرآوردههای آن…
بیشتر بخوانیدفاطمه محمدینصرآبادی- متخصص تغذیه نظام غذا و تغذیه در شرایط فعلی تحریمهای اقتصادی و همهگیری کووید۱۹ در زیر نظامهای تولید،…
بیشتر بخوانیدشیر سویا یکی از نوشیدنیهایی است که این روزها در انواع مختلف طعمدار، غنیشده با املاح و ویتامینها و… در…
بیشتر بخوانیدامنیت غذایی پدیدهای پیجیده و چند بعدی و یکی از اهداف توسعه هزارهاست که بسیاری از کشورهای جهان به تامین…
بیشتر بخوانیددوغ از رقیق کردن ماست با آب به دست می آید، در حالیکه کِفیر از اضافه کردن مستقیم مایه کِفیر…
بیشتر بخوانید