فرآوری شیر: بهبود کیفیت فرآورده های لبنی

نکات برگزیده مطلب
  • مؤلف: گریت اسمیت
  • مترجمان: وجیهه فدایی، رضوان پوراحمد
  • زبان: فارسی
  • ناشر: دانش پرور
  • رده‌بندی دیویی: 637
  • سال چاپ: 1394
  • نوبت چاپ: 1
  • تیراژ: 500 نسخه
  • تعداد صفحات: 358
  • قطع و نوع جلد: وزیری (شومیز)
  • شابک 10 رقمی: 6001230773

کتاب حاضر حاوی اطلاعات مفیدی در زمینه ایمنی و کیفیت شیر است. این کتاب دربرگیرنده فصول متعددی است که شامل ترکیبات اصلی شیر، عوامل مؤثر بر روی کیفیت شیر خام، عملیات بهداشتی مناسب در فرآوری شیر، بهبود پاستوریزاسیون استریلیزاسیون شیر، مدل‌سازی مؤثر بودن پاستوریزاسیون، ایجاد طعم در فرآورده‌های شیر، کنترل بافت فراورده‌هایی تخمیرشده شیر، عوامل مؤثر بر روی عمر نگهداری شیر و فراورده‌های آن، ارزیابی صحت شیر و فراورده‌های آن، فراورده‌های شیری عملگر، توسعه و اثبات ادعاهای بهداشتی برای فراورده‌های شیری است.

pegah.ir/b/1564
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا