تولید شیر و فرآوری آن

نکات برگزیده مطلب
  • ویرایش و گردآوری: اسداله تیموری یانسری
  • ناشر: انتشارات آوای مسیح
  • زبان: فارسی
  • تاریخ انتشار: 1385
  • تیراژ: 2000 نسخه
  • تعداد صفحات: 665

امروزه، مصرف شیر و فرآورده‌های آن به‌عنوان یکی از شاخص‌های توسعه جوامع انسانی بیان می‌شود.
تحقیقات مستمر در مورد فرآورده‌های لبنی نشان داده است که همبستگی بالایی بین این فرآورده‌ها و سطح سلامتی افراد جامعه به لحاظ کارایی و ضریب هوشی، میزان ابتلا به بیماری عفونی و تنظیم فعالیت‌های متابولیکی بدن وجود دارد.
این کتاب در ۲۷ فصل و با هدف تبیین جدیدترین مسائل موضوعی در چرخه شیر، اعم از تولید تا فرآوری و مصرف تدوین شده است.
امید است تلاش‌هایی چنین در راستای بهبود الگوی مصرف غذا در کشور و فرهنگ‌سازی به منظور افزایش سرانه مصرف شیر جامعه موثر واقع شود.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/2208
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا