فرآورده‌های لبنی پروبیوتیک

نکات برگزیده مطلب
  • مترجمان: مهنوش پارسایی‌مهر، مریم عزیزخانی
  • ناشر: دانشگاه سمنان
  • زبان: فارسی
  • تعداد صفحات: 368
  • نوبت چاپ: 1
  • تاریخ انتشار: 1396
  • تیراژ: 200 نسخه
  • شابک: 6007065944

کتاب فرآورده‌های لبنی پروبیوتیک در ۱۰ فصل شامل:  فرآورده‌های شیر مایع _ فرآورده‌های لبنی خشک و تغلیظ شده _ خامه _ کره و فرآورده‌های لبنی مالش پذیر _ پنیر _ شیرهای تخمیری _ بستنی و فرآورده‌های مربوطه _ تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی _ قوانین بهداشت غذایی اتحادیه اروپا _ باسیلوس سرئوس به بحث و بررسی چگونگی عملکرد پروبیوتیک‌ها پرداخته است.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/1722
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا