فرآوردههای لبنی پروبیوتیک
- مترجمان: مهنوش پارساییمهر، مریم عزیزخانی
- ناشر: دانشگاه سمنان
- زبان: فارسی
- تعداد صفحات: 368
- نوبت چاپ: 1
- تاریخ انتشار: 1396
- تیراژ: 200 نسخه
- شابک: 6007065944
کتاب فرآوردههای لبنی پروبیوتیک در ۱۰ فصل شامل: فرآوردههای شیر مایع _ فرآوردههای لبنی خشک و تغلیظ شده _ خامه _ کره و فرآوردههای لبنی مالش پذیر _ پنیر _ شیرهای تخمیری _ بستنی و فرآوردههای مربوطه _ تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی _ قوانین بهداشت غذایی اتحادیه اروپا _ باسیلوس سرئوس به بحث و بررسی چگونگی عملکرد پروبیوتیکها پرداخته است.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران