طرز تهیه دسر شیر و بیسکوئیت

دسرهای شیری میان‌وعده‌هایی مطبوع و مقوی

تغذیه متعادل و استفاده مستمر از گروه شیر و لبنیات یکی از پایه‌های اساسی سلامت و افزایش دهنده رشد جسمی و ذهنی است. در این میان دسرهای لبنی از جمله میان‌وعده‌هایی است که علاوه برطعم مطبوع، ارزش غذایی بالایی دارد.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، تحقیقات مستمر در مورد فرآورده‌های لبنی نشان داده است که همبستگی بالایی بین مصرف این فرآورده‌‎ها و سطح سلامتی افراد جامعه وجود دارد. در میان انواع دسر ساده و سریع با شیر، دسر شیر و بیسکوئیت را می‌توانید با خیال راحت برای پذیرایی استفاده کنید. این دسر شیری که به سادگی آماده می‌شود، ارزش غذایی بالایی داشته و بسیار خوشمزه است.

مواد اولیه:


شیر: ۲ لیوان
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته:  ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
بیسکوئیت پتی بور: ۱ بسته

   

طرز تهیه


۱ آرد و شکر و نشاسته را در ظرفی ریخته و شیر را اضافه می‌کنیم.(دقت کنید که شیر حتما باید سرد باشد) هم می‌زنیم تا مواد گلوله گلوله نشود.

۲ روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به غلظت فرنی برسد.

۳ شعله را خاموش کرده و کره را اضافه می‌کنیم.

۴ در ظرف مناسبی یک ردیف بیسکویت چیده و از مواد روی آن می‌ریزیم و لایه به لایه همینطور می‌چینیم. به دلخواه روس دسر را با گردو تزئین می‌کنیم. نوش جان

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/2155
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا