با کشک به جنگ پوکی استخوان بروید

فست فود سنتی فقط کشک و سیب زمینی

یکی از مهمترین خواص کشک، درمان پوکی استخوان است. کشک با کلسیم فراوانش با شیر برابری می‌کند؛ مهمترین مصرف درمانی کشک، پیشگیری از بروز یا پیشرفت بیماری پوکی استخوان است؛ میزان مناسب کلسیم، فسفر و نسبت این دو ماده مغذی در ترکیب کشک موجب پیشگیری از پوکی استخوان می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، مقدار مواد مغذی موجود در کشک به نحوه فرآوری و همچنین شیر یا ماده اولیه آن بستگی دارد و هر چه کشک بافت متراکم‌تری داشته باشد، دارای پروتئین بیشتری است. همچنین هر چه کشک دارای درصد رطوبت پایین‌تری باشد و فرآوری کمتری روی آن صورت گرفته باشد، موادمغذی مخصوصا کلسیم بیشتری دارد.

با طرز تهیه غذایی بسیار خوشمزه که تنها با چند ماده ساده و در چند دقیقه حاضر می‌شود با همراه شوید.

مواد اولیه:


سیب‌زمینی بزرگ: ۵ عدد
کشک: ۱ پیمانه
سیر: ۵ عدد
نعناع خشک، نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه


۱ سیب زمینی‌ها را بپزید سپس بکوبید یا رنده کنید.

۲ داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سیر‌ها را بکوبید یا رنده کنید سپس در روغن سرخ کنید.

۳ سیب زمینی کوبیده را به سیر‌های سرخ شده اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

۴ کشک، نعناع، نمک و فلفل را به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا غذا جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و با کشک، نعناع داغ، سیر داغ، پیاز داغ و … تزیین و سرو کنید.


نکات تکمیلی کشک و سیب‌زمینی


برای تهیه نعناع داغ باید نعنای خشک را در مقداری روغن تفت دهید.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/1557
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا