طرز تهیه بورانی کدو
با یک پیش غذای لبنی و رژیمی آشنا شوید
بورانی، نوعی غذا است که با مخلوط کردن اسفناج یا کدو یا بادنجان با ماست و کشک درست میکنند یا لفظی برای نوعی خوراک ایرانی که امروزه معمولاً با ماست و سبزی پخته تهیه و به صورت گرم یا سرد به عنوان غذای اصلی یا فرعی مصرف میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، بورانی کدو سبز یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه رژیمی و میان وعدههای سالم و مقوی است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود و میتوانید از آن بهعنوان یک پیش غذای مجلسی هم استفاده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه این پیش غذا همراه ما باشید.
مواد اولیه بورانی کدو:
کدوی سبز متوسط: ۸ تا ۱۰ عدد
ماست چکیده: ۲ لیوان
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
نعناع خرد شده: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن کدو: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱ کدو را پوست کنده و به ضخامت بند انگشت حلقه حلقه میبریم و پس از شستن کمی به آن نمک میزنیم و در آبکش میریزیم تا آب آن گرفته شود.
۲ روغن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و دو طرف کدوهای حلقه شده را سرخ میکنیم.
۳ کدو های سرخ شده را در صافی میچینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود. زعفران را در کمی آب جوش حل کرده و آن را با کمی نمک، فلفل و گشنیز در ماست میریزیم و به هم میزنیم تا یکنواخت شود.
۴ کدوها را در ظرف مناسب ریخته و لابه لای آن را با ماست میپوشانیم و با نعناع خرد آن را تزئین میکنیم.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران