با «فاماس» پگاه چند پیش غذای ساده اما مقوی آماده کنید
آشنایی با طرز تهیه ٣ بورانی سبزیجات

بورانی از پیش غذاهای اصیل ایرانیه که ترکیب سبزیهای پخته و ماست است. البته در کشورهای حاشیه مدیترانه و بهخصوص ترکیه نیز انواع بورانی در سفره غذایی مردم دیده میشود.
به گزارش روابط عمومی صنایع شیر ایران (پگاه)، در بعضی مناطق ایران، به این غذاها بورانی نمیگویند، بلکه غالباً به نام ماست و ماده اصلی آن خوانده میشود، مانند ماست و اسفناج، ماست و لبو و غیره.
در ادامه با طرز تهیه چند نوع بورانی با «فاماس» ماست همزدهی جدید پگاه آشنا شوید:
مواد اولیه بورانی اسفناج:
اسفناج خردشده: ۸ لیوان
سیر ساطوری شده: ۲ حبه
روغن زیتون: ۱ قاشق مرباخوری
ماست همزده: ۳ لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
پیاز خلال کرده و ریز خرد شده: ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
۱اسفناج را با مقدار کمی آب و نمک در قابلمه میریزیم و روی آتش ملایم قرار میدهیم تا پخته شود.
۲ اجازه میدهیم آب آن گرفته شود یا در صافی میریزیم و بعد با گوشتکوب له میکنیم.
۳ اسفناج را با پیاز داغ و سیر و کمی روغن در تابه تف میدهیم.
۴ زمانی که سرد شد، ماست را داخل اسفناج میریزیم و خوب به هم میزنیم.
مواد اولیه بورانی بلغار:
پیاز: ۳ عدد
تربچه و مرزه: هر کدام ۱ بسته
ماست همزده: ۱ لیوان
سس مایونز: نصف استکان
گلپر کوبیده: ۱ قاشق چایخوری
لیمو ترش: ۱ عدد
خیار: ۲ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱اخیارها را شسته و پوست کنده و حلقه حلقه خرد کنید.
۲ سبزیها را خرد کرده، تربچه را نیز حلقه حلقه کنید.
۳ تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط کنید.
۴ ماست را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مواد اولیه بورانی نخود سبز:
سیب زمینی: ۶ عدد
نخود سبز: نصف لیوان
ماست همزده: ۲ لیوان
فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
تخممرغ: ۲ عدد
شوید خرد شده: نصف لیوان
طرز تهیه
۱تخممرغها و نخود سبز و سیبزمینی را آب پز کنید.
۲ سیبزمینیها را حلقه حلقه و تخممرغها را رنده کنید.
۳ تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط کنید.تمام مواد را با هم مخلوط کرده و ماست را روی آن بریزید و خوب هم بزنید.
۴ میتوانید روی بورانی را با گل سرخ و سبزی خشک تزئین کنید.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران