طرز تهیه بزقرمه غذای سنتی استان کرمان

با اين غذا سوء هاضمه را درمان كنيد

کشک به خودی خود یک ماده غذایی معجزه‌گر است. کشک به مقدار زیادی حاوی کلسیم و پروتئین است. این ماده غذایی در درمان بسیاری از بیماری‌ها، مفید است.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، افرادی که از سوء هاضمه رنج می‌برند، با مصرف منظم کشک می‌توانند این مشکل را برطرف کنند. از طرفی، کشک می‌تواند تعادل اسید معده را، حفظ کند.
در این مطلب، طعم خوش سلامتی را با بزقرمه غذای سنتی و محلی کرمانی، تجربه کنید. این غذا به‌دلیل داشتن کشک، سرشار از پروتئین و یک غذای  کامل است.

مواد اولیه:


پیاز درشت: یک عدد
گوشت فیله: ۵۰۰ گرم
نخود: دو سوم پیمانه
آب: یک و هفت دهم لیتر
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
سیر: چهار تا پنج حبه بزرگ
کشک: صد گرم
نعناع داغ و پیاز داغ: به میزان لازم
زعفران دم کرده: به میزان لازم

   

طرز تهیه


۱ ابتدا گوشت که بهتر است، سردست یا ماهیچه باشد را با پیاز فراوان، زردچوبه و فلفل تفت دهید.

۲ نخود و سیب زمینی و چند حبه سیرخام و دو تا سه لیوان آب را اضافه کنید، بگذارید جوش بیاید. (بهتر است نخود را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دور بریزید تا نفخ آن گرفته شود).

۳ حرارت شعله را ملایم کنید تا خوب بپزد  و در انتهای پخت حداقل یک لیوان آب داشته باشد. بسته به ذائقه خود نمک را اضافه و از روی شعله بردارید و خوب بکوبید و کشک را به آن اضافه کنید.

۴ در مرحله آخر  هم با نعناع داغ، سیر داغ و کمی زعفران تزئین کنید.

نکات تکمیلی بزقرمه


این غذا در کرمان عموماً به عنوان پیش غذا یا غذاى اصلى همراه با نان خانگى و سبزى خوردن سرو مى شود.
در بین خانواده‌هاى کرمانى، بسته به ذائقه با کمى تغییر در مواد، مانند استفاده از گردو، لپه و سیب زمینى پخت مى‌شود، اما مواد پایه و روش پخت یکسان است.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/1945
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا