طرز تهیه اشترودل گوشت
تامین انرژی و ویتامینهای بدن با پنیر پیتزا
اشترودل در واقع نوعی غذای بین المللی است که ابتدا در اتریش و شهر وین تهیه شد. این غذا به تدریج در کل جهان رایج شد و طرفداران زیادی پیدا کرد. اشترودل هم به عنوان غذای اصلی سرو شده و هم به شکل پیش غذا تهیه میشود. انواع مختلف اشترودل مرغ و گوشت نیز موجود است.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، ویتامینهای گروه B اهمیت بالایی در بهبود استرسهای مزمن، رفع بیحالی و خستگی زودرس، درمان کمخونی و حفظ انرژی بدن دارند و پنیر پیتزا فرآورده لبنی است که انواع ویتامینهای B6 ،B12 ،A ،K را دارد. علاوه بر این، پنیر پیتزا، دارای ترکیبات منیزیم، مس و روی برای رفع نیازهای بدن است. با طرز تهیه اشترودل با پنیز پیتزا آشنا شوید.
مواد اولیه اشترودل گوشت:
پیاز متوسط: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
نان باگت: ۴ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
پنیر پیتزای ورقهای: ۸ عدد
رب: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱پیاز و فلفل دلمهای و گوشت چرخ کرده را بهصورت نگینی خرد کرده و سرخ کنید. در لحظات پایانی سرخ شدن، رب و ادویهها را اضافه کنید.
۲ نان باگتها را از وسط برش دهید و یک ورقه پنیر پیتزا درون آن بگذارید و سپس از مواد، روی آن بریزید و این روند را تا پر شدن نانها ادامه دهید.
۳ سپس آنها را درون ظرفی قرار دهید و داخل مایکروویو بگذارید و تایمر را هم روی ۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران