طرز تهیه ماکارونی با پنیر
با طرز پخت یک غذای پرطرفدار و محبوب آشنا شوید
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، ماکارونی از آن خوراکیهای خوشمزه ای است که هم کودکان و هم بزرگسالان در هر کشوری طرفدارش هستند و با شیوههای طبخ مختلف آماده و سرو می شود.
اگر دلتان می خواهد مدل متفاوتی از ماکارونی را تجربه کنید که اتفاقا خیلی هم لذیذ و خوشمزه است با طرز تهیه ماکارونی با پنیر آشنا شوید.
به شما پیشنهاد می کنیم یک بار این غذا را درست و میل کنید تا دیدگاهتان نسبت به ماکارونی تغییر کند!
مواد اولیه:
ماکارونی حلزونی: ۴۵۰ گرم
کره: یک چهارم فنجان
آرد چند منظوره: یک چهارم فنجان
شیر گرم: دو فنجان
نمک و فلفل: به میزان کافی
کره: یک چهارم فنجان
آرد چند منظوره: یک چهارم فنجان
شیر گرم: دو فنجان
نمک و فلفل: به میزان کافی
طرز تهیه
۱ ماکارونی را طبق دستور پخت مندرج روی بسته آن بپزید.
۲ کره را در تابه سایز متوسط روی شعله متوسط ذوب کنید، آرد را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس شیر را به تدریج اضافه کنید. با هر بار اضافه کردن شیر مواد را خوب هم بزنید.
۳مواد را آنقدر بپزید که حبابهایی در آن تشکیل شود.
۴ پنیر را کمکم اضافه کنید تا بطور کامل ذوب شود.
۵ ماکارونی را آبکش کنید، سس پنیر را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران
کاملا ناقص چون اصل مواد که پنیر هست توضیح داده نشده چه مقدار و چه پنیری باید استفاده شود
سلام مرحله ۴ و ۵ دقبقا مرحله اضافه کردن پنیر توضیح داده شده.
شما می توانید تصمیم بگیرید که چه مقدار پنیر به غذای خود اضافه کنید. به طور معمول ۱۰۰ گرم پنیر پارمازان کافی است. به هر حال اگر می خواهید ظرف توری باشد می توانید ۱۵۰ گرم اضافه کنید. محمد از هلند