همزمان با روز جهانی ایمنی غذا رخ داد:
اعطای رتبه برتر و تندیس ایمنی غذا به پگاه همدان
همزمان با روز جهانی ایمنی غذا رخ داد: اعطای رتبه برتر و تندیس ایمنی غذا به پگاه همدان
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا که با حضور استاندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مدیرکل صنعت و معدن استان و سایر مسئولان استانی و تولید کنندگان استانی درسالن همایش های دانشگاه بوعلی همدان برگزار شد، شرکت شیر پاستوریزه پگاه همدان موفق به کسب رتبه برتر و دریافت تندیس ایمنی غذا شد.
جعفر خلیلی مدیرعامل پگاه همدان در حاشیه این همایش گفت: پگاه همواره بهعنوان حامی حقوق مصرفکنندگان، با تولید محصولات ایمن با کیفیت و سالم، در توسعه سلامتی جامعه، نقش بسزایی را ایفا کرده است. وی مهمترین شاخصها در انتخاب پگاه همدان بهعنوان واحد برتر لبنی استان را همکاری با سازمان غذا و دارو در زمینه تبادل اطلاعات، ارسال گزارشات، نتایج آزمون محصولات و مواد اولیه و آموزش عنوان کرد.
شایان ذکر است، در این مراسم از سجاد ترکاشوند همکار پگاه همدان بهعنوان مسئول فنی برتر استان نیز تقدیر شد.
این شرکت همچنین در حاشیه این همایش با برپایی غرفه نمایشگاهی و انجام تست و نظرسنجی محصول پنیر قفقازی مورد استقبال مسئولین استان واقع شد.