پایگاه خبری پگاه

فرماندار شوش: پگاه خوزستان یکی از شرکت های موفق در تولید، توسعه و فروش است

فرماندار شوش: پگاه خوزستان یکی از شرکت های موفق در تولید، توسعه و فروش است

فرماندار شوش: پگاه خوزستان یکی از شرکت های موفق در تولید، توسعه و فروش است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران پگاه، فرماندار شهرستان شوش یادآور شد موفقیت های حاصل شده در پگاه خوزستان را حاصل همیاری و همدلی مجموعه کارکنان و نیز مساعدت ها و حمایت های استاندارخوزستان و نماینده مردم شوش درمجلس بوده است.
مجتبی ظفری پور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان هم با قدردانی از اقدامات خوبی که درپگاه خوزستان صورت گرفته، افزود: در حال حاضر شاهد اقدامات ارزشمندی در عرصه تولید وتوسعه دراین شرکت هستیم و فعالیت دراین مجموعه، نشان از مدیریت توانمند و همکاری کارکنان در عرصه تولید دارد.
مهدی احمدی مدیرعامل پگاه خوزستان گزارشی از فعالیت یک‌ساله در زمینه منابع انسانی، صادرات، توسعه و بازسازی و نوسازی، دریافت شیرخام و فروش محصولات ارائه داد.بازدید از خطوط تولید و آشنایی با تکنولوژی‌های این مجموعه در زمینه فرآوری انواع شیر و محصولات لبنی و نوشیدنی های گازدار (رادلر) از دیگر برنامه‌های حضور در این مجموعه بود.

پیشنهاد تحریریه

خبرهای مرتبط

مشاهده همه اخبار