اخبار صنایع شیر ایران

به‌منظور افزایش سطح کیفی آزمون‌های آزمایشگاهی پگاه برگزار شد:

آزمون مقایسات بین آزمایشگاهی بین آزمایشگاه‌های شرکت‌های تابعه پگاه

پنجمین دوره آزمون مقایسات بین آزمایشگاهی بین آزمایشگاه‌های شرکت‌های تابعه صنایع شیر ایران، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، این ارزیابی به‌منظور افزایش سطح کیفی آزمون‌ها و مقایسه عملکرد آزمایشگاه‌های شرکت‌های تابعه پگاه و به همت حوزه مدیریت تضمین کیفیت صنایع شیر ایران، برای چهارمین سال متوالی به اجرا درآمد.

مهناز خدایی مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران با اشاره به اهمیت حوزه آزمایشگاه‌ها تصریح کرد: یکی از راهبردهای مهم دستیابی به ایمنی مواد غذایی و افزایش سطح کیفی محصولات تولیدی، تکیه و اعتماد به نتایج حاصل از عملکرد صحیح و دقیق آزمایش‌های شیمیایی و میکروبی بوده و بهره برداری از فرآیند مقایسات بین آزمایشگاهی، از راهکارهای مهم حصول اطمینان از نتایج آزمایشگاهی، است.

مریم نوربخش رئیس آزمایشگاه‌های صنایع شیر ایران نیز تصریح کرد: در این دوره، آزمون چربی خامه و ph پودر آب پنیر مورد بررسی و رقابت قرار گرفت که نتایج حاصل از این مقایسات در رتبه بندی آزمایشگاه‌ها موثر است.

pegah.ir/n/21465
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا