شیر و فرآوردههای آن
- مولف: گیتی کریم
- ناشر: انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران
- زبان: فارسی
- تاریخ انتشار: 1374
- تیراژ: 3000 نسخه
کتاب شیر و فرآوردههای آن، اطلاعات سودمند و موثری در اختیار تمامی کسانی که به نحوی با صنایع شیر در ارتباط هستند قرار میدهد. مطالب کتاب، در قالبی ساده و روان تهیه شده است.
این کتاب، دارای بیست فصل است که شامل مطالب مربوط به شناخت شیر، جمع آوری آن، روشهای سالمسازی، روشهای تهیه و تولید فرآوردههای شیر و تولید فرعی آن است.
در معادلسازی واژگان سعی شده تا جایی که امکان دارد معادلهای فارسی جایگزین اصطلاحات انگلیسی شود.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران