شیردوشی صحیح
- مترجم: داود نوشاد حقیری
- ناشر: شرکت صنایع شیر ایران
- زبان: فارسی
- تاریخ انتشار: 1380
- تیراژ: 1000 نسخه
- تعداد صفحات: 70
شیرخام بهعنوان مهمترین ماده اولیه صنایع لبنی از نظر کیفیت نقش تعیینکنندهای در ماندگاری محصولات تولیدی صنعت شیر ایفا میکند.
کتاب حاضر بهمنظور آگاهی هر چه بیشتر کارشناسان و دستاندرکاران فعالیت فوق بهویژه مسئولین فنی مراکز جمعآوری شیر ترجمه، تنظیم و منتشر شده است تا راهنمای مناسبی در این زمینه باشد.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران