طرز تهیه پودینگ برنج و زعفران
با این دسر انرژی روزانه خود را تامین کنید
پودینگها جزو دسرهای لبنی هستند مهمترین ویژگی دسرها انرژی بالای دریافتی از آنها و احساس خوشایندی است که به واسطه نوع ترکیبات آن ایجاد میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، دسرهای شیری نقش مهم کمکی در حفظ رژیم روزانه دارند، چراکه منبع اصلی کلسیم، ویتامین، فسفر، پتاسیم، منگنز، ریبوفالوین و نایسین هستند. دسرهای لبنی میتوانند همراه با یک وعده غذایی یا به تنهایی در طول روز مصرف شوند.
با طرز تهیه پودینگ برنج و زعفران با ما همراه باشید.
مواد اولیه:
برنج: ۱۵۰ گرم
دارچین: یک قاشق مرباخوری
شیره انگور: ۵۰ گرم
شیر: ۱ لیتر
شکر: ۲۵۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
تخممرغ: ۲ عدد
خلال بادام بو داده:۵۰ گرم
بادام زمینی:۱۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
زعفران آب شده: به مقدار لازم
هل: به مقدار لازم
کشمش: ۵۰ گرم
طرز تهیه
۱ برنج را با شیر، زعفران و شیره انگور یا شکر میپزیم.
۲ کره را به آن اضافه میکنیم و ۵ دقیقه میجوشانیم. تخممرغها را زده، به برنج اضافه میکنیم و حرارت میدهیم تا غلیظ شود.
۳ هل کوبیده شده را نیز به آن اضافه کرده و کمی حرارت میدهیم. سپس از روی حرارت برداشته و کشمش و خامه را به آن میافزاییم و در کاسههای کوچک میکشیم و روی آن را با خلال بادام و بادام زمینی بو داده و دارچین تزئین و سرو میکنیم.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران