فینگر فود پنیری

فینگرفود ها انواع مختلفی دارند و بعضی از آنها سرد سرو می شود و بعضی هم گرم سرو می شوند، فینگرفود پنیری به دلیل اینکه سرد سرو می شود بسیار مناسب فصل تابستان می باشد و می توانید برای مجالس و جشن های تولد استفاده کنید.

مواد لازم برای فینگرفود پنیری:


  • کالباس: ۳ ورق یا ۲۰ گرم
  • خیار: ۱ عدد کوچک
  • فلفل دلمه ای: نصف یک عدد
  • پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • نان تست: ۱۰ عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

دستور تهیه فینگر فود پنیری:


۱ابتدا گوجه را از وسط برش زده و قسمت دانه و گوشت داخلی آن را جدا کنید و به شکل خلال های باریک و بلند برش بزنید.

۲فلفل دلمه ای را هم از وسط برش زده و دانه ها و قسمت های سفید آن را خارج کرده و به شکل خلال های باریک و بلند خرد کنید.

۳در ادامه خیار و کالباس را هم به همان شکل خرد کرده و روی سبزیجات خرد شده کمی نمک و فلفل بپاشید.

۴در مرحله بعد دور تا دور نان تست را جدا کرده و آن را با کمک یک وردنه نازک کنید تا پیچیدن نان آسان تر شود. روی هر نان کمی پنیر خامه ای بمالید و روی آن چند برش گوجه، فلفل دلمه ای و خیار و کالباس قرار داده و آن را رول کنید.

۵رول را کمی فشار دهید تا سفت شود سپس آن را به سه قسمت برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید. باقی ساندویچ ها را به همین شکل آماده کرده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد فینگر فود پنیری


زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه می باشد.

فینگر فود پنیری را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد.

منبع: مجله اینترنتی نمناک

pegah.ir/r/1147
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا