طرز تهیه سوپ سرد
پیش غذای سالم تابستانی
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در روزهای گرم تابستان، سوپهای سرد همیشه طرفدار خود را داشتهاند. بویژه اگر براحتی آماده شوند. این سوپ سرد با دوغ، ماست و سبزیجات تازه، یک پیش غذای سالم محسوب می شود. حتی به کاهش وزن هم کمک می کند، پس این سوپ را از دست ندهید .
مواد اولیه:
دوغ:یک لیوان
ماست ساده یا همزده:یک لیوان
گوجه فرنگی رسیده:یک عدد متوسط
دانه ذرت:نصف لیوان
شوید تازه:به مقدار دلخواه
خیار:یک عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه:به مقدارلازم
ماست ساده یا همزده:یک لیوان
گوجه فرنگی رسیده:یک عدد متوسط
دانه ذرت:نصف لیوان
شوید تازه:به مقدار دلخواه
خیار:یک عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه:به مقدارلازم
طرز تهیه
۱ذرتها رو اگر به صورت تازه داشتید با مقداری آب بپزید و بگذارید تا خنک شود. در غیر این صورت می توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید.
۲گوجه و خیار را به صورت نگینی خرد کنید. شویدها را شسته و درشت خرد کنید.
۳در ظرفی ماست و دوغ را مخلوط کنید و گوجه فرنگیها و خیارها و ذرتهای پخته را در آن بریزید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
نکات تکمیلی سوپ سرد
می توانید این سوپ رو با برشهای زیبای نان به عنوان پیش غذا سرو کنید.
اگر از طعم شیرین لذت می برید، اضافه کردن کشمش به آن طعم فوق العادهای می دهد.
قبل از هر چیز سعی کنید مخلوط را زیاد هم نزنید، چون ممکن است گوجه فرنگیها له شود و ظاهر سوپ را زشت کند. از گل محمدی هم می توانید برای تزیین استفاده کنید.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران