طرز تهیه دسر عربی

آشنایی با تهیه یک دسر شیری خوشمزه

زمانی که صحبت از ماه رمضان و افطاری می‌شود همه ما به فکر درست کردن دسرهای شیرین و خوشمزه می‌افتیم. چرا که سریعتر درست شده و برای باز کردن افطار یا بعد از غذا برای هضم بسیار مناسب است.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، تغذیه متعادل و استفاده مستمر از گروه شیر و لبنیات یکی از پایه‌های اساسی سلامت و افزایش دهنده رشد جسمی و ذهنی است.

در این میان دسرهای لبنی علاوه برطعم مطبوع، ارزش غذایی بالایی دارد. دسر عربی یک دسر خوشمزه است که می‌توانید برای ماه رمضان آن را درست کنید. این دسر طعم قهوه و کارامل دارد.

مواد اولیه دسر عربی:


شیر: دو پیمانه
پودر کرم کارامل: یک بسته
بیسکوئیت پتی‌بور: یک بسته
نسکافه یا قهوه فوری: یک قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: صد گرم
آب: یک سوم پیمانه

   

طرز تهیه


۱برای تهیه این دسر خوشمزه، پودر ژلاتین را در یک سوم پیمانه آب بریزید. آب و پودر ژلاتین را هم بزنید و چند دقیقه کنار بگذارید تا حالتی اسفنجی پیدا کند.

۲ مخلوط آب و ژلاتین را داخل ماکروفر بگذارید تا ژلاتین در آب حل شده و مایعی شفاف بدست آید.

۳ بیسکوئیت‌های پتی بور را داخل زیب کیپ بریزید.

۴ با وردنه روی بیسکوئیت‌ها فشار وارد کنید تا بیسکوئیت‌ها خرد و کم کم پودر شوند.

۵ بیسکوئیت‌های پودر شده راداخل ظرفی و پودر کارامل آماده رو داخل قابلمه‌ی مناسبی بریزید.

۶ شیر را به پودر کارامل اضافه و هم بزنید و شیر و پودر کارامل را کاملا با هم مخلوط کنید.

۷ حالا ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید در حدی که شیر داغ شود کافیست و نیازی نیست زمان زیادی روی حرارت باشد. حدود پنج دقیقه زمان کافیست.

۸ نیاز به جوشیدن مواد نیست. بعد از داغ شدن کامل شیر، مواد را از روی حرارت بردارید.

۸ همانطور که داغ است پودر قهوه یا نسکافه و قهوه ی فوری را به مخلوط شیر و پودر کارامل داغ اضافه کنید و هم بزنید تا قهوه در مواد به خوبی حل شده و مخلوط شود.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/2255
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا