طرز تهیه آش شیر غذای محلی آذربایجان شرقی
طول عمرتان را با خوردن غذای شیری افزایش دهید
با تمام ویژگیها و ارزش غذایی موجود در شیر، ممکن است مصرف مستمر و معمولی آن برای بعضی از ذائقهها خوشایند نباشد، اما راههای بسیاری برای تنوع بخشی مصرف آن فراهم شده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، شیر و فرآوردههای آن در میان چهار گروه اصلی سبد غذایی، مهمترین و اصلیترین تامین کنندهی مواد مورد نیاز بدن و حاوی بسیاری از ریز مغذیها و املاح است که مصرف مستمر آن برای جلوگیری از کارافتادگی زودهنگام، افزایش طول عمر، رشد، استحکام استخوان و دندان، افزایش هوش و توانکاری و … همواره از سوی آن متخصصان تغذیه توصیه و تاکید میشود.
با طرز تهیه آش شیر غذای محلی استان آذربایجان شرقی، با ما همراه شوید.
مواد اولیه آش شیر: برای ۴ تا ۶ نفر
شیر:۱ لیتر
گندم پوست کنده: ۳۰۰ گرم
نخود: ۶۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
کشمش بی دانه، گردو، بادام: جهت تزئین
طرز تهیه
۱گندم را از شب قبل خیس و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته و گندم کاملاً لعاب دار شود.
۲ سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
۳ در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ شود.
۴ در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
نکات تکمیلی کیک ماست
معمولاً در کنار این آش، فالوده ی خانگی سرو می شود.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران