طرز تهیه آش شیر غذای محلی آذربایجان شرقی

طول عمرتان را با خوردن غذای شیری افزایش دهید

با تمام ویژگی‌ها و ارزش غذایی موجود در شیر، ممکن است مصرف مستمر و معمولی آن برای بعضی از ذائقه‌ها خوشایند نباشد، اما راه‌های بسیاری برای تنوع بخشی مصرف آن فراهم شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، شیر و فرآورده‌های آن در میان چهار گروه اصلی سبد غذایی، مهم‌ترین و اصلی‌ترین تامین کننده‌ی مواد مورد نیاز بدن و حاوی بسیاری از ریز مغذی‌ها و املاح است که مصرف مستمر آن برای جلوگیری از کارافتادگی زودهنگام، افزایش طول عمر، رشد، استحکام استخوان و دندان، افزایش هوش و توان‌کاری و … همواره از سوی آن متخصصان تغذیه توصیه و تاکید می‌شود.

با طرز تهیه آش شیر غذای محلی استان آذربایجان شرقی، با ما همراه شوید.

مواد اولیه آش شیر: برای ۴ تا ۶ نفر


شیر:۱ لیتر
گندم پوست کنده: ۳۰۰ گرم
نخود: ۶۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
کشمش بی ‏دانه، گردو، بادام: جهت تزئین

   

طرز تهیه


۱گندم را از شب قبل خیس و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته و گندم کاملاً لعاب دار شود.

۲ سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.

۳ در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ شود.

۴ در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.

نکات تکمیلی کیک ماست


معمولاً در کنار این آش، فالوده ی خانگی سرو می‏ شود.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/2261
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا