شیر برنج

شیر برنج یک دسر سنتی ایرانی است که علاوه بر دسر بعد از غذا به عنوان میان وعده و صبحانه نیز مصرف می‌شود. این دسر به دلیل مواد مغذی‌ ای که در تهیه آن استفاده می‌شود بسیار مفید است. تهیه این دسر با کمترین میزان مواد لازم امکان پذیر است و حدودا ۱ ساعت از شما زمان خواهد گرفت.

مواد اولیه:


  • برنج: یک پیمانه
  • آب: دو لیوان
  • شیر: دو لیتر
  • گلاب: نصف پیمانه
  • دارچین و گل محمدی: برای تزئین

طرز تهیه


۱برنج را از شب قبل شسته و خیس کنید تا به خوبی نرم شود و دسر شما بافت لطیفی داشته باشد.


۲روز بعد، برنج را به همراه دو لیوان آب در قابلمه ‌ای ریخته و روی حرارت شعله گاز قرار دهید اجازه دهید تا به جوش بیاید.


۳زمانی که برنج جوشید و مقدار آب آن به نصف رسید ، ۲ لیتر شیر را اضافه کرده و مجددا اجازه دهید تا بجوشد.


۴ وقتی برنج خوب پخته و غلیظ شد ، نیم پیمانه گلاب را به مخلوط شی و برنج اضافه کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید.


۵ اجازه دهید تا دسر خنک شود؛ روی آن را با دارچین یا گل محمدی تزیین و سرو کنید.


 

pegah.ir/r/1075
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا