مواد اولیه:


  • بادمجان
  • کشک
  • گوشت
  • لپه
  • پیاز
  • رب گوجه فرنگی
  • سیب زمینی: ۳ عدد بزرگ
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • سیر تازه
  • نعناع خشک
  • گردو

طرز تهیه


۱قبل از هر چیز باید بگم که سس این غذا همون قیمه خودمونه با اندک تغییرات به این شرح که لیمو عمانی نداره، ربش بیشتره و یک کم خوش نمک هم می‌شه.


۲برای اون دسته از عزیزایی که تازه کارن و طرز تهیه قیمه رو بلد نیستن باید به عرضشون برسونم که اول پیاز رو تفت می دید بعد گوشت (گوشتتون رو به شکل مکعب های ۱ سانت در ۱ سانت خرد کنید) و فلفل سیاه و زردچوبه رو همراه با رب و لپه بهش اضافه می کنید و صبر می کنید تا ربتون رنگ پس بده. رنگ قیمه تون حتما باید قرمز و خوشرنگ باشه.


۳در آخر آب جوش رو اضافه می کنیم و می ذاریم خوب بپزه و جا بیفته. نمک رو هم در آخر کار بهش می زنیم.


۴حالا می ریم سراغ بادمجونامون.بادمجونا رو از شب قبل تو آب نمک خیس کنید و بعد از خشک کردن تو روغن و با شعله کم سرخ کنید(حتما شعله گاز رو کم کنید تا بادمجونا خوشمزه و خوشرنگ بشن)


۵حالا بادمجونا رو تو یه تابه دیگه بچینید و کشک رو بریزید روش(اگه کشکتون غلیظ و سفته با آب رقیقش کنید)کشک باید روی بادمجونا رو بگیره.


۶زیر گاز رو کم کنید و بذارید کشک خوب به خورد بادمجونا بره.کشک که شروع به جوشیدن کرد حواستون باشه تا ته نگیره چون نمی خوایم کشک بادمجونمون خشک باشه.


۷بادمجونا رو آروم تو ظرفی که می خواید غذا رو سرو کنید بکشید و کشک رو روش بدید و با سیر خام و نعنا خشک و گردو خرد شده تزیینش کنید.


نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجان ترکی


یادتون باشه سیر،گردو و نعنا تنها برای تزیین نیست بلکه طعم دهنده های فوق العاده غذای ما هم هستن پس سر میز هم ازشون استفاده کنید تا هر کسی بیشتر خواست تو دسترسش باشه.

منبع: سایت آشپزی ها

pegah.ir/r/1183
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا