پاناکوتای وانیلی

دسر پاناکوتا از خانوادهی پودینگ ها به شمار میرود. پاناکوتا اصالتا یک دسر ایتالیایی است که به تازگی به عنوان یک دسر خوشمزه و زیبا در میان هم وطنان عزیزمان طرفداران زیادی پیدا کرده است. در ادامه طرز تهیه ی این دسر خوشمزه را شرح خواهیم داد.
مواد اولیه:
- شیر
- خامه
- وانیل
- شکر
- پودر ژلاتین
طرز تهیه
۱ درمرحلهی اول شیر و خامه را درون ظرفی بریزید و آن را برروی حرارت مستقیم شعلهی گاز قرار دهید.
۲ در مرحلهی بعد وانیل را به آن بیفزایید و مدام هم بزنید تا ته نبند.
۳ وقتی که شیر به جوش آمد ، شکر را به آن بیفزایید و پس از حل شدن شکر ، آن را از روی حرارت بردارید.
۴ پودر ژلاتین را در دو قاشق آب جوش حل نمایید و آن را به مخلوط شیر و خامه و شکر بیفزایید.
۵ دسر شما تقریبا آماده است! حالا میتوانید مخلوط را در قالبهای مورد نظر بریزید و به مدت ۶ ساعت آن را در یخچال قرار دهید. پس از گذر این زمان میتوانید دسر خود را از یخچال خارج کرده و آن را با انواع ژله ها، کارامل، شکلات داغ و ترایفل تزئین نمایید.
pegah.ir/r/949