فرنی

فرنی نیز یک دسر ساده ایرانی است که خیلی راحت و در زمانی کمتر از نیم ساعت آماده میشود.
مواد اولیه:
- شیر: ۴ لیوان
- آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری
- شکر: ۴ قاشق غذاخوری
- آب: نصف استکان
- گلاب: نصف استکان
- هل سابیده شده: نصف قاشق چای خوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق مرباخوری
- دارچین و خلال پسته
طرز تهیه
۱ابتدا شیر را درون قابلمه بریزید. سپس آرد برنج را به همراه آب، شکر و هل اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا آرد و شکر به خوبی در شیر سرد حل شوند.
۲مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم شعله گاز گذاشته و هم بزنید تا آرد برنج گلوله گلوله نشود. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مخلوط کمی غلیظ شود.
۳در این مرحله میتوانید گلاب را هم به مخلوط اضافه کنید و باز روی شعله کمی فرصت دهید تا مایع غلیظ شود.
۴ توجه کنید که فرنی شما پس از سرد شدن غلیظتر میشود؛ بنابراین زمانی که آن را از روی گاز بر میدارید نه باید خیلی شل باشد نه خیلی سفت.
۵ دسر ساده فرنی را بلافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت شعله داخل ظرف هایی که میخواهید دسر خود را در آن ها سرو کنید ریخته و روی آن را با زعفران، دارچین و خلال پسته تزیین کنید.
pegah.ir/r/945