فرنی

فرنی نیز یک دسر ساده ایرانی است که خیلی راحت و در زمانی کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود.

مواد اولیه:


  • شیر: ۴ لیوان
  • آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب: نصف استکان
  • گلاب: نصف استکان
  • هل سابیده شده: نصف قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق مرباخوری
  • دارچین و خلال پسته

طرز تهیه


۱ابتدا شیر را درون قابلمه بریزید. سپس آرد برنج را به همراه آب، شکر و هل اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا آرد و شکر به خوبی در شیر سرد حل شوند.


۲مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم شعله گاز گذاشته و هم بزنید تا آرد برنج گلوله گلوله نشود. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مخلوط کمی غلیظ شود.


۳در این مرحله می‌توانید گلاب را هم به مخلوط اضافه کنید و باز روی شعله کمی فرصت دهید تا مایع غلیظ شود.


۴ توجه کنید که فرنی شما پس از سرد شدن غلیظ‌تر می‌شود؛ بنابراین زمانی که آن را از روی گاز بر می‌دارید نه باید خیلی شل باشد نه خیلی سفت.


۵ دسر ساده فرنی را بلافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت شعله داخل ظرف‌ هایی که می‌خواهید دسر خود را در آن ‌ها سرو کنید ریخته و روی آن را با زعفران، دارچین و خلال پسته تزیین کنید.

 

pegah.ir/r/945
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا