طرز تهیه کیک پنیر فروماژ

دسر کم زحمت و پر خاصیت

پنیر یکی از پرمصرف‌ترین محصولات لبنی جهان است و خیلی از مردم دنیا برای تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده می‌کنند.
پنیر‌ها انواع مختلفی دارند و هر یک با روش‌های مختلفی تهیه می‌شوند. 

به گزارش روابط عمومی صنایع شیر ایران (پگاه)، فروماژ نوعی پنیر تازه ‌فرانسوی است که برای صبحانه و عصرانه و بیشتر در تهیه دسر و کیک کاربرد دارد. از پنیر فروماژ پگاه می‌توان به جای خامه فرم گرفته برای تزئین کیک و دسر استفاده کرد، برای این منظور باید پنیر را با مقداری پودر قند شیرین کنید.

این پنیر بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی و غنی از انواع ویتامین‌های محلول در چربی است. عطر و طعم خامه‌ای و رنگ سفید شیری دارد، بافت آن نرم است و به راحتی روی نان پخش می‌شود. ‌پنیرفروماژ با عطر و طعم قوی و گیرا می‌تواند جایگزینی برای کره و خامه باشد. منبع غنی از پروتئین، کلسیم، فسفر و انواع ویتامین‌هاست.

مواد اولیه:


پنیر فروماژ: ۴۰۰ گرم
بیسکوئیت با شیرینی کم: ۵۰ گرم
کره برای مخلوط کردن با بیسکوئیت: ۵۰ گرم
ژلاتین ورقه‌ای: ۷ گرم
آب برای خیس کردن ژلاتین: ۳۰ میلی‌لیتر
شکر برای مخلوط کردن با پنیر فروماژ: ۱۰۵ گرم
خامه: ۲۵۰ گرم
توت‌فرنگی (میوه دلخواه) برای داخل کیک و تزئین: به مقدار لازم
مارمالاد یا مربای توت‌فرنگی (میوه دلخواه) برای تزئین: به مقدار لازم

   

طرز تهیه


۱ بیسکوئیت را خرد می‌کنیم سپس آن را با کرهٔ نرم شده (کره نباید آب شود بلکه فقط نرم شده باشد) مخلوط می‌کنیم. سپس در ته قالب ریخته (قالب کمربندی) و با قاشق آن را در کف قالب فشرده و پهن می‌کنیم سپس در یخچال قرار می‌دهیم تا کره سفت شود.

۲ ژلاتین ورقه‌ای را در آب سرد فراوان خیس می‌کنیم و بعد به آب جوش اضافه می‌کنیم. در صورت استفاده از پودر ژلاتین آن را در آب خیس می‌کنیم سپس به روش بن ماری و قرار دادن روی حرارت غیرمستقیم حل می‌کنیم.

۳ پنیر فروماژ را در ظرفی ریخته، شکر را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا کرم مانند شود. خامه را در سه یا چهار مرحله به مواد اضافه کرده خوب هم می‌زنیم.

۴ ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کرده به سرعت هم می‌زنیم تا ژلاتین قبل از بسته شدن در تمامی مواد پخش شود.

۵ نیمی از مواد را داخل قالب ریخته و روی این مواد توت‌فرنگی یا میوه‌های دیگر مانند تمشک می‌ریزیم. هنگام ریختن مواد داخل قالب توجه داشته باشید که فضای خالی بین مواد و لبه‌های قالب بوجود نیاید.

۵ یک دوم باقیمانده مایه را نیز در داخل قالب می‌ریزیم. قالب را در یخچال به مدت یک شب قرار می‌دهیم.

۶ بعد از سفت شدن روی آن را با انواع میوه‌های بریده شده یا در صورت تمایل با مارمالاد یا مربای توت‌فرنگی و یا دیگر سس‌های میوه تزئین کنید.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/2207
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا