طرز تهیه کیک ماست
کیکی سرشار از فسفر و کلسیم
اگر شما اهل خوردن غذای سالم هستید، حتما ماست را در رژیم غذایی خود استفاده میکنید. فرآوردههای لبنی فواید غذایی بسیاری برای تمامی افراد بهویژه کسانی که به دنبال بهبود سلامتی هستند، دارد.
به گزارش روابط عمومی صنایع شیر ایران (پگاه)، بسیاری از مردم از ماست برای تهیه انواع غذاها و یا بهعنوان جایگزین برای خامه در شیرینیها و سسها استفاده میکنند.
ماست، منبعی عالی از کلسیم و غنی از فسفر و ریبوفلاوین است. در این مطلب شما با طرز تهیه کیک ماست آشنا میشوید. این کیک بهدلیل استفاده ماست در آن، علاوه بر بافت نرم و لطیف، عطر و بوی خاصی هم دارد. پخت این کیک را به شما پیشنهاد میکنیم.
مواد اولیه:
تخممرغ: ۴ عدد
آرد: ۲ لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شکر: ۱ لیوان
ماست: ۱ لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
طرز تهیه
۱ فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
۲ آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید.
۳ تخممرغ، شکر و وانیل را با دور تند همزن پنج تا شش دقیقه بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود. بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم.
۴ در آخر آرد را اضافه و ۳۰ ثانیه با دور کند هم زن میزنیم تا مواد صاف و یکدست شود. برای اینکه کیک به قالب نچسبد از روغن جداکننده استفاده کنید، به این صورت که: نصف قاشق آرد نصف قاشق روغن جامد نصف قاشق روغن مایع مخلوط کنید و با فرچه قالب را چرب کنید.
نکات تکمیلی کیک ماست
این کیک را می توان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد.
اگر می خواهید کیکتان خوب پف کند حتما تخم مرغ را خوب بزنید.
حتما ۲۰ دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.
برای پف بهتر کیک، مخلوط آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران