طرز تهیه پای سیب فرانسوی
آشنایی با طرز تهیه یک دسر محبوب

پای سیب یکی از محبوبترین پایها است که با دستور پختهای مختلفی درست میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، پای سیب از دو خمیر یا کراست تشکیل شده که یکی زیر مواد داخل پای قرار میگیرد و یک لایه هم روی مواد قرار میگیرد. لایه روی پای سیب معمولا به صورت مشبک و طرحدار درست میشود تا ظاهر متفاوتی داشته باشد.
در این مطلب طرز تهیه پای سیب ساده و خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد اولیه پای سیب فرانسوی:
سیب زرد خلال شده: ۷۵۰ گرم
شکر: ۱۲۰ گرم
دارچین: ۱ قاشق غذا خوری
آرد: ۲۵۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
شیر: ۲۰۰ سی سی
نمک: به مقدار لازم
تخممرغ: یک عدد
طرز تهیه
۱ ابتدا سیبهای خرد شده را در قابلمه ریخته شکر و دارچین را مخلوط و روی سیبها میریزیم.
۲ سپس سه قاشق آب را روی آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم.
۳ آرد و نمک را مخلوط کرده و کره نرم شده را به آن اضافه میکنیم و با نوک انگشتان کره را بخورد آرد میدهیم تا کاملا کره جذب آرد شود.
۴ حالا تخممرغ را به آن اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم.
۵ شیر را کمکم به آن میافزاییم تا خمیر به دست آید.
۶ خمیر را مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم. سپس آن را کف قالب پهن کرده و داخل آن را با سیب پخته شده پر میکنیم و روی سیب ها را هم با خمیر میپوشانیم.
۷ قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد داخل فر میگذاریم تا پای آماده شود.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران