طرز تهیه سوپ سیب زمینی
استقبال از روزهای سرد پاییزی با یک پیش غذای شیری

سوپ سیب زمینی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و ساده بین المللی است که دهها رسپی متنوع دارد.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، یکی از ارکان سلامت زندگی کردن، داشتن تغذیه صحیح و انرژی بخش است. با تمام ویژگیها و ارزش غذایی موجود در شیر، ممکن است مصرف مستمر و معمولی آن برای بعضی از ذائقهها خوشایند نباشد، اما راههای بسیاری برای تنوع بخشی مصرف آن فراهم آمده است.
در ادامه با طرز تهیه سوپ سیبزمینی، یک پیش غذای شیری آشنا میشوید.
مواد اولیه برای تهیه سوپ سیبزمینی
کره: ۵۰ گرم
پیاز رنده شده: سه عدد
سیبزمینی: یک کیلو
آب مرغ: ۱ لیتر
خامه: ۲۵۰ گرم
شیر: نیم لیتر
نان تست: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱پیاز را در کره تفت داده و سیب زمینی را خرد و به آن اضافه میکنیم.
۲ شیر و آب مرغ را به آن اضافه کرده و ۲۰ دقیقه میجوشانیم تا سیبزمینیها بپزد. مواد آماده را درون مخلوط کن میریزیم و با دور زیاد همزن برقی میزنیم تا کاملاً روان شود، بعد دوباره آن را به مدت ۵ دقیقه میجوشانیم.
۳ آن را در کاسهای گود میکشیم و با خامه تزئین میکنیم. سپس سوپ را با نان تست سرخ شده در کره سرو میکنیم.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران