طرز تهیه حلوای شیر
با این افطاری موارد مورد نیاز بدنتان را تامین کنید

غذاهای ساده که دستور پخت سریعی داشته و مقوی و خوشمزه نیز هستند، گزینه مناسبی برای سفرههای افطاری ماه رمضان، محسوب میشوند.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، شیر از نظر عناصر غذایی مورد نیاز بدن، ثروتمندترین ماده غذایی طبیعی بهشمار میرود. کالری، کربوهیدرات و پروتئین از عناصر جداییناپذیر شیر هستند و غذاهایی که با شیر تهیه میشوند، از ارزش بالایی برخوردارند.
در این مطلب با طرز تهیه «حلوای شیر» بهعنوان یک افطاری ساده آشنا میشوید. این حلوا را اغلب شیرازیها در ماه مبارک رمضان، درست میکنند.
مواد اولیه:
آرد برنج: نصف پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
شیر: یک لیتر
شکر: ۲ پیمانه
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نشاسته: یک پیمانه
آب: ۴ پیمانه
طرز تهیه
۱ نشاسته را در ۴ پیمانه آب سرد حل میکنیم و آن را از صافی میگذرانیم.
۲ آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد میکنیم (توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد).
۳ شکر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. دقت داشته باشید برای آن که مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود.
۴ گلاب و زعفران دمکرده را به آن اضافه میکنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران