طرز تهیه توپک پنیری با پنیر چدار

یک پیشنهاد ویژه برای آماده کردن اسنکی خوشمزه و آسان

توپک پنیری یک پیشنهاد ویژه است برای آماده کردن اسنکی فوق‌العاده خوشمزه و آسان در خانه! می‌توانید این توپک‌ها را به عنوان میان وعده‌ای سبک برای بچه‌ها یا خودتان درست کنید و با سس‌های دلخواه میل کنید. همچنین فکر خوبی است که از آنها به عنوان فینگرفود برای پذیرایی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها استفاده کنید.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، ویژگی توپک پنیری این است که ظاهری ترد و سوخاری دارد و داخلش نرم است. آشپزی با پنیرهای بین‌المللی، به اندازه چشیدن طعم آنها در غذا لذت‌بخش است. برای این دستور از پنیر چدار هم استفاده می‌کنیم که طعم بی‌نظیر و بافتی خامه‌ای را داخل توپک‌ها ایجاد می‌کند. به این ترتیب، بعد از اینکه توپک‌ها را در دهان می‌گذارید ابتدا بافتی سوخاری را احساس می‌کنید که بلافاصله به بافت نرم سیب زمینی و بعد پنیر آب شده چدار ختم می‌شود. مطمئنا این لذت را باید چند بار چشید!

مواد اولیه برای تهیه توپک پنیری با پنیر چدار


سیب زمینی پخته: ۳ عدد
پنیر چدار: ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چای خوری
آویشن: ۱ قاشق چای خوری
آرد: ۲ قاشق چای خوری
پودر سوخاری: ۲ پیمانه
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه


۱ابتدا سیب زمینی‌ها را داخل کاسه‌ای رنده کنید و ادویه‌ها و آرد را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یک خمیری یکدست حاصل شود. هر چه این خمیر یک دست‌تر باشد، گلوله‌های توپک شما ظاهر بهتری پیدا می‌کنند.

۲ به اندازه دو قاشق غذاخوری از خمیر سیب زمینی بردارید و کف دست پهن کنید و یک تکه از پنیر چدار را داخل خمیر بگذارید و خمیر را گرد کنید. مراقب باشید تکه پنیرتان آنقدر بزرگ نباشد که برای گرد کردن توپک به مشکل بر بخورید.

۳ حالا توپک‌های سیب زمینی و پنیر را داخل پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید. وقتی روی توپک‌ها خوب طلایی شد، آنها را از تابه بیرون بیاورید و با سس گوجه فرنگی و جعفری تازه سرو کنید.

نکات تکمیلی توپک پنیری با پنیر چدار


برای اینکه به توپک‌ها راحت‌تر شکل بدهید صبر کنید تا سیب‌زمینی رنده شده خنک شود. به این ترتیب دستتان هم نمی‌سوزد. حتی می‌توانید از مدتی قبل مثلا چند روز قبل سیب‌زمینی‌ها را به ترتیب پیش گفته آماده کنید و داخل فریزر بگذارید و سر فرصت بعد از رسیدن به دمای محیط توپک درست کنید. حتما حواستان به دمای سیب‌زمینی‌ها باشد. چون اگر همچنان یخ زده و سرد باشند بیرون توپک‌ها خوب سرخ نمی‌شود و پنیر داخلشان هم ذوب نخواهد شد.

برای اینکه توپک‌ها یک اندازه از آب دربیایند فکر خوبی است که از اسکوپ آشپزی یا بستنی‌خوری یا قاشق اندازه‌گیری استفاده کنید. به این شکل، زمان پخت همه آنها هم یکی خواهد بود.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/2322
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا