طرز تهیه آش دوغ محلی مازندرانی
با این غذا به استقبال روزهای سرد پاییز بروید

در دنیای متنوع آشها در مطبخخانه پگاه میخواهیم آش دوغ مازندرانی را آموزش دهیم.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، با اینکه آش دوغ مازندارانی یک آش محلی است ولی دستور تهیه و مواد اولیه راحت و همیشه در دسترسی دارد. فرق آش دوغ مازندرانی با خانگی فقط در این است که محلی این آش بر روی آتش آماده میشود و خانگیاش بر روی شعله گاز.
همراه ما باشید برای تهیه آش دوغ محلی مازندرانی.
مواد اولیه آش دوغ محلی مازندرانی:
گشنیز، جعفری، اسفناج: ۵۰۰ گرم
نعنا خشک: ۲ قاشق غذا خوری
نخود و لوبیا سفید: از هرکدام ۱ لیوان
پیاز: ۲ عدد
دوغ: ۱ پیاله
آب روغن: به میزان لازم
برنج آشی: ۱ لیوان
سیر: ۱ بوته
آبغوره و یا سرکه: ۲ قاشق غذا خوری
نمک فلفل زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
۱ حبوبات و برنج را باید از شب قبل آماده کنید. در یک کاسه آب حبوبات را خیس کنید و برنج را نیز جدا خیس کنید و پس از این مدت ابتدا اول حبوبات را در یک قابلمه ریخته و به میزان نصف پارچ آب، نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۱ ساعت پخته شود. برنج را نیز بعد از ۱ ساعت از پخت حبوبات به قابلمه بریزید.
۲ سبزی را پاک کرده و خوب آبکشی کنید. سپس ریز خرد کرده و به ترکیب داخل قابلمه اضافه کنید و آش را زیر و رو کنید تا مواد با هم مخلوط شود.
۳ دوغ را با ۱ لیوان آب باز کنید و سپس به آش اضافه کنید.
۴ سیر و پیاز و نعنا را با روغن سرخ کنید بهصورت جداگانه و نصفش را به داخل آش بریزید و بقیهاش را برای تزئین نگهدارید.
۵ در آخر پس از آماده شدن آش دوغ مازندرانی آن را در ظرف سرو کشیده و به همراه پیاز و سیر و نعنا داغ تزئین کنید و به همراه سرکه و یا آبغوره سرو کنید و نوش جان فرمائید.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران