سوپ شیر
دستور تهیه
مواد اولیه:
- مرغ، یک عدد
- پیاز خرد شده، یک عدد
- کرفس با برگ، یک ساقه
- چاشنی مرغ، یک قاشق غذا خوری
- ادویه آلسپایس (نوعی ادویه جامائیکایی)، یک قاشق چای خوری
- ریحان خشک، یک قاشق چایخوری
- نمک، نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه، یک قاشق غذاخوری
- نمک دریا، یک قاشق چای خوری
- خامه تغلیظ شده سوپ مرغ (یک قوطی)
طرز تهیه
۱مرغ، پیاز و کرفس را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و سپس آن را با آب پر کنید. فصل با چاشنی مرغ ، آرد کامل ، ریحان ، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ، ۱ قاشق چایخوری فلفل و نمک چاشنی. به جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید.
۲مرغ را از آبگوشت جدا کرده و آبگوشت را صاف کنید تا چاشنی و هرگونه استخوانی از بین برود. آبگوشت را به ماهیتابه برگردانید ، در خامه سوپ مرغ هم بزنید و بجوش بیاموزید. مرغ را کنار بگذارید تا خنک شود.
۳در یک کاسه متوسط ، تخم مرغ ، روغن زیتون ، ۱ قاشق غذا خوری نمک و ۱ قاشق چایخوری فلفل را با ۲ لیوان آب هم بزنید. به تدریج آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود. این دستور العمل خانوادگی قدیمی برای کوفته ها است.
۴با استفاده از یک قاشق و چاقوی بزرگ ، یک قاشق مرباخوری از خمیر را بریزید و قطعات کوچک را درون آبگوشت برش دهید. تکرار کنید تا تمام خمیر مورد استفاده قرار گیرد. حدود ۱۵ دقیقه هم بزنید ، بپوشانید و بجوش بیاموزید.
۵در ضمن پوست آنرا پوست کرده و آنرا از بین ببرید. سرو کنید. گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید ، به آبگوشت اضافه کنید و از طریق آن حرارت دهید. خدمت.
نگاهی به یادداشت های مربوط به آشپزی
pegah.ir/r/1141