سوپ شیر

دستور تهیه

مواد اولیه:


  • مرغ، یک عدد
  • پیاز خرد شده، یک عدد
  • کرفس با برگ، یک ساقه
  • چاشنی مرغ، یک قاشق غذا خوری
  • ادویه آلسپایس (نوعی ادویه جامائیکایی)، یک قاشق چای خوری
  • ریحان خشک، یک قاشق چایخوری
  • نمک، نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه، یک قاشق غذاخوری
  • نمک دریا، یک قاشق چای خوری
  • خامه تغلیظ شده سوپ مرغ (یک قوطی)

 

طرز تهیه


۱مرغ، پیاز و کرفس را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و سپس آن را با آب پر کنید. فصل با چاشنی مرغ ، آرد کامل ، ریحان ، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ، ۱ قاشق چایخوری فلفل و نمک چاشنی. به جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید.

۲مرغ را از آبگوشت جدا کرده و آبگوشت را صاف کنید تا چاشنی و هرگونه استخوانی از بین برود. آبگوشت را به ماهیتابه برگردانید ، در خامه سوپ مرغ هم بزنید و بجوش بیاموزید. مرغ را کنار بگذارید تا خنک شود.

۳در یک کاسه متوسط ​​، تخم مرغ ، روغن زیتون ، ۱ قاشق غذا خوری نمک و ۱ قاشق چایخوری فلفل را با ۲ لیوان آب هم بزنید. به تدریج آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود. این دستور العمل خانوادگی قدیمی برای کوفته ها است.

۴با استفاده از یک قاشق و چاقوی بزرگ ، یک قاشق مرباخوری از خمیر را بریزید و قطعات کوچک را درون آبگوشت برش دهید. تکرار کنید تا تمام خمیر مورد استفاده قرار گیرد. حدود ۱۵ دقیقه هم بزنید ، بپوشانید و بجوش بیاموزید.

۵در ضمن پوست آنرا پوست کرده و آنرا از بین ببرید. سرو کنید. گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید ، به آبگوشت اضافه کنید و از طریق آن حرارت دهید. خدمت.

نگاهی به یادداشت های مربوط به آشپزی


pegah.ir/r/1141
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا