با منبع غنی آنتی‌اکسیدا‌ن‌ها آشنا شوید

پنیرخامه‌ای ایمنی بدن را بیمه می‌کند

پنیرخامه‌ای منبع بسیاری از آنتی‌اکسیدانها است. آنتی‌اکسیدانها از بدن شما در برابر مولکول‌های ناپایداری که به نام رادیکالهای آزاد شناخته می‌شوند؛ دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، هنگامی که سطح رادیکالهای آزاد در بدن افزایش پیدا می‌کند ممکن است آسیب سلولی رخ دهد. در واقع آنتی‌اکسیدان ابزار دفاعی بدن هستند و از فرآیند پیری و نابودی زودرس سلول‌های جلوگیری می‌کنند.

پنیر خامه‌ای حاوی مقدار کمی از آنتی‌اکسیدان‌های کاروتنوئیدی از جمله لوتئین و زاکزانتین است. این آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامت چشم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. پنیر خامه‌ای بافت نرمی‌ دارد و دارای مقادیر بالای پروتئین کلسیم، فسفر و انواع ویتامین است. این پنیر طی فرآیندی طبیعی و به صورت تازه از تخمیر شیر به دست می‌آید. برای تهیه ‌این پنیر، مقادیری خامه به شیر اضافه می‌کنند، لذا طعم محصول نهایی خامه‌ای است.
از آنجا که‌ پنیر خامه‌ای طعم بسیار ملایم و شوری کمی‌ دارد، می‌توان از آن در پخت غذاها استفاده کرد.
با طرز تهیه مرغ ایتالیایی با پنیر خامه‌ای با ما همراه باشید.

مواد اولیه:


پیاز بزرگ: ۱ عدد، نصف شده و ورقه ورقه شده
پنیر خامه‌ای: ۸۵ گرم
برگ اسفناج یخ‌زده: ۲۰۰ گرم، یخ آن را آب کرده، خوب فشرده و خرد کنید
جوز سابیده شده: مقداری
سینه‌مرغ بدون پوست: ۴عدد
گوجه‌فرنگی ریز گیلاسی: ۴ خوشه (۵ تا ۶ گوجه در هر خوشه)
سیب‌زمینی متوسط: ۵۵۰ گرم، ورقه ورقه شده
سیر: ۴ حبه، ورقه ورقه شده
فلفل سیاه: مقداری
زیتون سیاه کالاماتا: ۸ عدد، بی هسته و خردشده
روغن کلزا یا روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری  

   

طرز تهیه


۱ فر را تا ۲۲۰/۲۰۰ درجه گرم‌ کنید و کف یک سینی پخت بزرگ کاغذ پوستی مخصوص پخت و پز پهن کنید. پیاز را در یک کاسه قرار دهید و سپس روی آب در حال جوش بریزید تا سطح آب را بپوشاند. بگذارید پیاز برای ۱۵ دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله، پنیر، اسفناج و جوز را با مقدار زیادی فلفل سیاه ترکیب کنید. آن‌ها را روی سینه‌ی مرغ پخش کرده و سپس گوجه‌فرنگی‌ها را روی آن بگذارید.

۲ آب ورقه‌های پیاز را کشیده، سپس با سیب‌زمینی، سیر، زیتون، روغن و فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب سیب‌زمینی را در چهار بخش جداگانه روی کاغذ پوستی قرار دهید، سپس سطح آن را صاف کنید. این مواد را برای ۲۵ دقیقه بپزید تا زمانی که تقریباً ترد شده و شروع به تغییر رنگ کنند.

۳ مواد را از فر خارج کنید. روی هر توده‌ی سیب‌زمینی یک سینه‌ی مرغ گذاشته و آن‌ها را برای ۲۰ دقیقه بپزید تا زمانی که مرغ و سیب‌زمینی ترد شده و کاملاً بپزند. گوجه‌ها نیز باید کبابی شده باشند. در انتها این غذا را با مقدار زیادی سالاد سرو کنید.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/1608
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا