با دوغ ویتامین و کلسیم بدنتان را تامین کنید
طرز تهیه دوغپای غذای محلی زاهدان

دوغ نوشیدنی سالم و مفیدی که تأمین کننده نیاز روزانه به کلسیم و حاوی ویتامینهای گروه B است.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، دوغ یک نوشیدنی اصیل ایرانی است و تا قبل از هجوم انواع نوشابههای گازدار و آب میوههای مصنوعی رقیب بلامنازع سفرههای ایرانی بوده است و بر عکس نوشابه، تقویت کننده استخوانهاست. دوغ علاوه بر مزایای تغذیهای، حاوی باکتریهای مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت گوارش دارد. هر لیتر دوغ حاوی ۲-۱/۵ درصد پروتئین، ۱ درصد چربی و ۶/۰ گرم کلسیم است.
این بار سری زدیم به زاهدان تا با غذای محلی این شهر آشنا شویم.
یادتان باشد تفاوت عمده این غذا آن است که به جای آب، گوشت به کار رفته در این غذا با دوغ، پخته میشود و همین باعث نامگذاری عجیب و غریب آن شده است یعنی دوغ پای.
مواد اولیه:
گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم
لپه: یک لیوان
پیاز خردشده: یک لیوان
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
دوغ: ۶ لیوان
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱ پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید و بعد از افزودن ادویهها (البته به غیر از زعفران) و رب، تکههای گوشت و لپه را اضافه کنید.
۲ بعد از چند بار هم زدن به جای آب در این محتویات دوغ بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شوند.
نکات تکمیلی دوغپای
در صورتی که دوغتان ترش است به این غذا لیمو عمانی اضافه نکنید. در غیر این صورت لیمو عمانی جزء دیگری است که در تهیهی دوغ پای به کار برده میشود.
این غذا با برنج سرو میشود.
همراه شدن سالاد سبزیجات یا حتی سبزیخوردن با این غذا در کنار گوشت و برنجی که در دوغ پای وجود دارد به تکمیل شدن این وعده کمک بسیاری میکند.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران