طرز تهیه دسر قهوه

با این دسر مغزتان را هوشیار و خستگی تان را برطرف کنید

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، مطالعات نشان می دهد که مصرف متناسب قهوه باعث هوشیاری مغز می شود، خستگی عضلات و ماهیچه ها را برطرف می کند، اشتها را به مقدار قابل توجهی کاهش می دهد (که این خود مانع از بروز چاقی می شود)، باعث سهولت در امر تنفس می شود، به دلیل رفع خستگی، زمان و میزان فعالیت را افزایش می دهد، مهارت و دقت در کارها را افزایش می دهد و بر قدرت حافظه می افزاید.
به همین دلیل دستور تهیه یک دسر مقوی با ترکیبات قهوه، شیر و خامه را برایتان آماده کرده ایم .

مواد اولیه:


  • شیر: ۲۵۰ سی سی
  • قهوه: ۴ تا ۵ قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد ( یک تخم مرغ کامل و یک زرده )
  • شکر: نیم پیمانه
  • پودر ژلاتین: ۲ قاشق مرباخوری
  • وانیل: به مقدار لازم
  • خامه: ۲ قاشق سوپ خوری
  • شکلات: به مقدار لازم

طرز تهیه


۱ ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال زده، شکر را به آن اضافه سپس، شیر داغ ، قهوه و وانیل را کم‌ کم با آن مخلوط می‌کنیم و مایه را خوب هم می زنیم.

۲سپس آن را به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰% در مایکروفر قرار می دهیم تا غلیظ شود. در این فاصله آن را یک بار بخوبی هم می زنیم.

۳ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و یک دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار داده و سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم. حالا آن را در ظرف مناسبی ریخته و داخل یخچال می گذاریم.

۴ سفیده تخم مرغ رامی زنیم تا سفت شود و شکر و خامه را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. بعد از اینکه دسر سفت شد روی آن را با تکه های شکلات تزئین می کنیم.


روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/1380
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا