همان طور که احتمالا همه شما می‌دانید، یکی از غذاهای سنتی آبگوشت است که تقریبا هر خانواده ای آن را در طول ماه یک بار تهیه می‌کنند. برای تهیه این غذا از ترکیبات با ارزشی استفاده می‌شود و از همین رو مصرف آن می‌تواند بر روی سلامتی تاثیر بگذارد. جالب است بدانید که انواع مختلف از آبگوشت وجود دارد که هر کدام از آنها دارای طعمی منحصر به فرد هستند. یکی از خوشمزه‌ترین آن‌ها آبگوشت کشک نام دارد. اگر دوست دارید با مواد مورد نیاز و طرز تهیه آبگوشت کشک آشنا شوید، بهتر است که ما را در ادامه این مقاله آشپزی همراهی کنید.

مسلما کشک اصلی ترین ماده ای است که در تهیه این غذا به کار می رود. جالب است بدانید که دانشمندان باور دارند کشک ارزش غذایی بالایی دارد به طوری که بهتر است آن را در دستور غذایی خود قرار دهید. از جمله برخی از خواص آن می توان به مواردی مانند تقویت سلامت استخوان ها، بهبود وضعیت دندان و جلوگیری از آرتریت اشاره کرد. همچنین باید بدانید که طرز تهیه آبگوشت کشک بسیار ساده است به طوری که هر کسی می تواند آن را به راحتی در خانه آماده کند.

مواد اولیه:


  • گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد بزرگ
  • سیب زمینی: ۳ عدد بزرگ
  • کشک سابیده شده: ۲۵۰ گرم
  • آب: ۱/۵ لیتر
  • نخود: نصف لیوان
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار نیاز
  • نعناع داغ: به مقدار نیاز

طرز تهیه


۱نخستین کاری که برای تهیه این غذای خوشمزه باید انجام دهید این است که گوشت، نخود، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل را درون یک قابلمه مناسب ریخته و سپس به آنها آب اضافه کرده و بپزید.


۲بعد از این که گوشت به خوبی پخته شد، سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کرده و دوباره اجازه دهید غذا بپزد.


۳یک تابه جدا تهیه کرده و در آن روغن را داغ کرده و سپس نعنا را تفت دهید.


۴بعد از این که نعنا داغ شما آماده شد، باید کشک را آب کرده و سپس به آن اضافه کنید.


۵بعد از این که اولین قل را خورد، آن را از روی حرارت برداشته و به آبگوشت اضافه کنید. حالا این مواد را بر روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید به خوبی بپزند. معمولا چیزی در حدود یک ساعت طول می‌کشد.


۶حالا این مواد را بر روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید به خوبی بپزند. معمولا چیزی در حدود یک ساعت طول می کشد.


۷در انتها می توانید آبگوشت را با استفاده از گل زرد تزیین کنید.


نکات تکمیلی در مورد خورش مرغ هندی با ماست


آبگوشت کشک یک غذای کاملا سنگین به شمار می‌رود و به همین دلیل توصیه می‌شود که از آن به عنوان یک وعده اصلی در نهار و یا شام استفاده کنید. مصرف چاشنی هایی مانند سیر ترشی و یا آبغوره همراه با این غذا می‌تواند انتخاب هوشمندانه‌ای باشد.

منبع: سایت آشپزی ها

pegah.ir/r/1176
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا