در پاسخ به نیاز مصرفکنندگان، در ارومیه رخ داد:
افزایش ظرفیت تولید «پنیر کوزهای پگاه» تا ٢ برابر
با راه اندازی دستگاه جدید بستهبندی، ظرفیت روزانه بستهبندی پنیر کوزه شرکت پگاه آذربایجان غربی، افزایش یافت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، سید فضل اله قریشی مدیرعامل پگاه آذربایجان غربی، ضمن اعلام این خبر افزود: تولید روزانه این محصول در ابتدای سال ۹۸، به میزان ٢۶٠ کیلوگرم بود که با اقدامات صورت گرفته این میزان هم اکنون رشد محسوسی داشت که با توجه به درخواست بازار و مکاتبات صورت گرفته از طرف صنایع شیر ایران با خرید دستگاه بسته بندی جدید امکان تولید پنیر کوزه هم اکنون به بیش از ۵ تن افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه این شرکت، بهعنوان اولین واحد لبنی کشور، با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهرهگیری از تکنولوژی روز دنیا، پنیر کوزه را به روش صنعتی تولید و روانه بازارهای مصرف کرد، گفت: افزایش تناژ لخته سازی، نصب و راه اندازی دو دستگاه بستهبندی جدید، توسعه سالن آماده سازی پنیر (رایپنینگ) و نصب پاستوریزاتور در بخش آب پنیر، از جمله اقداماتی بود که در دو سال گذشته برای افزایش ظرفیت این محصول صورت گرفته است.
قریشی افزود: در بخش توزیع و فروش نیز با هدف توسعه بازار از طریق فروش مویرگی، جلسات متعددی با مدیران فروش و ویزیتورهای شعب بازارگستر برگزار و نتایج خوبی حاصل شده است.
گفتنی است، پنیر کوزه یکی از انواع پنیر محلی در منطقه آذربایجان است که علاوه بر خواص تغذیهای و آنتی اکسیدانی بالا به دلیل داشتن عطر و طعم مطلوب و منحصر به فرد، از محبوبیت بالایی در این منطقه برخوردار است.
pegah.ir/n/20591