ویژه‌هااخبار صنایع شیر ایران

ارتقای کیفی دانش صنعت لبنی توسط صنایع شیر ایران:

۲ اختراع پگاه، در گروه محصول کشک و بستنی ثبت شد

در راستای ارتقای سلامتی، توسعه صنعت و تولید محصولات بهداشتی «فرآیند تولید صنعتی کشک خشک» و محصول «مخلوط مایع آماده ویژه تولید بستنی» به نام شرکت صنایع شیر ایران، ثبت اختراع شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، با این اختراع ریسک بالای آلودگی محصولات سنتی به میکروب‌های بیماری زا رفع و کیفیت محصولات کشک خشک و بستنی افزایش می‌یابد.

کشک سنتی به واسطه عدم امکان رعایت شرایط خوب بهداشتی، ریسک بالای آلودگی محصولات سنتی به میکروب‌های بیماری زا و لزوم استفاده از نمک زیاد برای افزایش ماندگاری، عدم تولید انبوه، مجاورت در هوای آزاد با مشکلات بسیاری همراه بوده که با ثبت این اختراع، امکان تولید صنعتی این محصول فراهم شد.

با تولید «مخلوط مایع آماده ویژه تولید بستنی» مشکلات زمانبر بودن تهیه فرمولاسیون بستنی در موارد خاص، مشکلات آلودگی محیطی برای تولید بستنی در کارگاه‌های سنتی و دستگاه‌های بستنی سازی و بعضا استفاده از شیر بی‌کیفیت مرجوعی از کارخانجات با استفاده از این محصول در تولید بستنی سنتی و دستگاهی مرتغع می‌شود.

pegah.ir/n/18913
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا