پنیر کوزه که در گویش محلی کوپه پنیری نامیده میشود از دیگر انواع پنیرهای محلی در نواحی آذربایجان است.
پنیر کوزه، به دلیل داشتن عطر و طعم مطلوب و منحصر به فرد از محبوبیت بالایی در منطقهی شمالغرب کشور برخوردار است و در کنار داشتن خواص تغذیهای و آنتی اکسیدانی، طعمی بسیار دلچسب و متفاوت دارد.
عطر و رایحهی این نوع پنیر در مقایسه با سایر پنیرهای رسیده بسیار قوی و تند بوده و شکل ظاهری آن نیز به صورت خرد شده و البته غیر قالبی است.
برای آشنایی بیشتر با این محصول، تاریخچه و خواص بسیار آن مقالات زیر را بخوانید.