چربیهای لبنی و محصولات مرتبط
- مترجمان: سمیه لقمانیفر- شهریار دبیریان- بهزاد علاء الدینی
- ناشر: انتشارات سنا
- زبان: فارسی
- ردهبندی: 637
- تاریخ انتشار: 1397
- تیراژ: 1000 نسخه
- تعداد صفحات: 387
امروزه اهمیت وجود شیر و فرآوردههای آن در سبد غذایی خانواده بر کسی پوشیده نیست و بدون شک برای دستیابی به فرآوردههای لبنی با کیفیت مناسب، افزایش سطح آگاهی تولیدکنندگان و دست اندرکاران صنعت لبنیات امری ضروری است.
کتاب حاضر به طور جامع به بررسی ساختار چربی شیر و فرآوردههای آن میپردازد و اطلاعات مفیدی را در اختیار خواننده قرار میدهد.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران