چربی‌های لبنی و محصولات مرتبط

نکات برگزیده مطلب
  • مترجمان: سمیه لقمانی‌فر- شهریار دبیریان- بهزاد علاء الدینی
  • ناشر: انتشارات سنا
  • زبان: فارسی
  • رده‌بندی: 637
  • تاریخ انتشار: 1397
  • تیراژ: 1000 نسخه
  • تعداد صفحات: 387

امروزه اهمیت وجود شیر و فرآورده‌های آن در سبد غذایی خانواده بر کسی پوشیده نیست و بدون شک برای دستیابی به فرآورده‌های لبنی با کیفیت مناسب، افزایش سطح آگاهی تولیدکنندگان و دست اندرکاران صنعت لبنیات امری ضروری است.

کتاب حاضر به طور جامع به بررسی ساختار چربی شیر و فرآورده‌های آن می‌پردازد و اطلاعات مفیدی را در اختیار خواننده قرار می‌دهد.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/1969
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا