شیردوشی صحیح

نکات برگزیده مطلب
  • مترجم: داود نوشاد حقیری
  • ناشر: شرکت صنایع شیر ایران
  • زبان: فارسی
  • تاریخ انتشار: 1380
  • تیراژ: 1000 نسخه
  • تعداد صفحات: 70

شیرخام به‌عنوان مهم‌ترین ماده اولیه صنایع لبنی از نظر کیفیت نقش تعیین‌کننده‌ای در ماندگاری محصولات تولیدی صنعت شیر ایفا می‌کند.
کتاب حاضر به‌منظور آگاهی هر چه بیشتر کارشناسان و دست‌اندرکاران فعالیت فوق به‌ویژه مسئولین فنی مراکز جمع‌آوری شیر ترجمه، تنظیم و منتشر شده است تا راهنمای مناسبی در این زمینه باشد.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/2131
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا