سفره سلامتی

یکصد و ده غذا با شیر و فرآورده‌های شیری

نکات برگزیده مطلب
  • گردآورنده: روابط عمومی و امور بین الملل صنایع شیر ایران
  • ویراستار: مهری مدرسی
  • زبان: فارسی
  • تیراژ: 50000 نسخه
  • نوبت چاپ: اول
  • تاریخ انتشار: 1382

امروزه شیر و فرآورده‌های آن در میان چهار گروه اصلی سبد غذایی، مهم‌ترین و اصلی‌ترین تامین کننده ی مواد مورد نیاز بدن و حاوی بسیاری از ریزمغذی ها و املاح است که مصرف مستمر آن برای رشد، استحکام استخوان و دندان، افزایش هوش و توان کاری، جلوگیری از کارافتادگی زودهنگام، طول عمر و … همواره از سوی آن متخصصان تغذیه توصیه و تاکید می شود.
با تمام ویژگی‌ها و ارزش غذایی موجود در شیر، ممکن است مصرف مستمر و معمولی آن برای بعضی از ذائقه ها خوشایند نباشد، اما راه های بسیاری برای تنوع بخشی مصرف آن فراهم آمده است.

آشپزی یک هنر و نشانگر پیشرفت فرهنگی هر جامعه است و ما امیدواریم در سایه‌ی دانش تغذیه‌ی امروز و پشتکار شما در تغییر عادات غذایی؛ سفره ای با غذاهای متنوع و سالم برای خود و آنان که دوستشان داریم؛ بگسترانیم؛ زیرا بر این باوریم که هیچ سفره‌ای بدون فرآورده‌های شیری کامل نیست!!

این کتاب با چنین نگرشی تهیه و تدوین شده و تلاشی است هرچند محدود برای راهیابی به شاهراه سلامتی.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/1952
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا