سفره سلامتی
یکصد و ده غذا با شیر و فرآوردههای شیری
- گردآورنده: روابط عمومی و امور بین الملل صنایع شیر ایران
- ویراستار: مهری مدرسی
- زبان: فارسی
- تیراژ: 50000 نسخه
- نوبت چاپ: اول
- تاریخ انتشار: 1382
امروزه شیر و فرآوردههای آن در میان چهار گروه اصلی سبد غذایی، مهمترین و اصلیترین تامین کننده ی مواد مورد نیاز بدن و حاوی بسیاری از ریزمغذی ها و املاح است که مصرف مستمر آن برای رشد، استحکام استخوان و دندان، افزایش هوش و توان کاری، جلوگیری از کارافتادگی زودهنگام، طول عمر و … همواره از سوی آن متخصصان تغذیه توصیه و تاکید می شود.
با تمام ویژگیها و ارزش غذایی موجود در شیر، ممکن است مصرف مستمر و معمولی آن برای بعضی از ذائقه ها خوشایند نباشد، اما راه های بسیاری برای تنوع بخشی مصرف آن فراهم آمده است.
آشپزی یک هنر و نشانگر پیشرفت فرهنگی هر جامعه است و ما امیدواریم در سایهی دانش تغذیهی امروز و پشتکار شما در تغییر عادات غذایی؛ سفره ای با غذاهای متنوع و سالم برای خود و آنان که دوستشان داریم؛ بگسترانیم؛ زیرا بر این باوریم که هیچ سفرهای بدون فرآوردههای شیری کامل نیست!!
این کتاب با چنین نگرشی تهیه و تدوین شده و تلاشی است هرچند محدود برای راهیابی به شاهراه سلامتی.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران