بهبود کیفیت شیر

نکات برگزیده مطلب
  • مترجم: شهریار دبیریان- لادن ربیعی مطمئن
  • ناشر: نوربخش
  • زبان: فارسی
  • تاریخ انتشار: 1380
  • تیراژ: 3000 نسخه
  • تعداد صفحات: 216
  • شابک: 7-48-6625-964

هدف این کتاب فراهم آوردن اطلاعات کلی و قابل درک از مسایل کیفی شیر و یاری رساندن و ارائه راه‌حل برای کسانی است که جهت بهبود کیفیت شیر تلاش می‌کنند.
در این کتاب ویژگی‌های مهم کیفی مشخص شده، ماهیت این ویژگی‌ها، علت اهمیت و دلیل اندازه‌گیری آن‌ها، اساس روش‌های اندازه‌گیری و چگونگی نمونه‌برداری و آزمایش تشریح می‌شود، بنابراین برای همه افراد شاغل در زنجیره تولید، فرآیند و جابجایی شیر از دامداری تا مصرف‌کننده، این کتاب به‌عنوان یک راهنما و مرجع جامع اطلاعاتی به‌شمار می‌رود.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/1959
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا