بهبود کیفیت شیر
- مترجم: شهریار دبیریان- لادن ربیعی مطمئن
- ناشر: نوربخش
- زبان: فارسی
- تاریخ انتشار: 1380
- تیراژ: 3000 نسخه
- تعداد صفحات: 216
- شابک: 7-48-6625-964
هدف این کتاب فراهم آوردن اطلاعات کلی و قابل درک از مسایل کیفی شیر و یاری رساندن و ارائه راهحل برای کسانی است که جهت بهبود کیفیت شیر تلاش میکنند.
در این کتاب ویژگیهای مهم کیفی مشخص شده، ماهیت این ویژگیها، علت اهمیت و دلیل اندازهگیری آنها، اساس روشهای اندازهگیری و چگونگی نمونهبرداری و آزمایش تشریح میشود، بنابراین برای همه افراد شاغل در زنجیره تولید، فرآیند و جابجایی شیر از دامداری تا مصرفکننده، این کتاب بهعنوان یک راهنما و مرجع جامع اطلاعاتی بهشمار میرود.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران